Un lider PNL da de pamant cu coalitia penalilor! Au ajuns niste paria in Europa. „Doar Ludovic Orban si Iohannis sunt ascultati”

296

Liderul PNL, Cristi Barbu, a lansat un atac dur la adresa PSD si ALDE despre care a scris ca au ajuns niste paria in familiile lor europene. El sustine ca singurii lideri romani recunoscuti de sefii statelor europene sunt Ludovic Orban si Klaus Iohannis.

Secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu, a postat un mesaj pe Facebook, la scurt timp dupa ce un reprezentant al Guvernului federar german a spus ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa stea in capul mesei, la Bruxelles, in timpul presedintiei romanesti a Consiliului UE.

„Cancelarul Germaniei, cancelarul Austriei, presedintele Parlamentului European, presedintele Partidului Popular European, candidatul PPE la presedintia Comisiei Europene, comisari europeni responsabili de cele mai importante domenii pentru Romania, premieri, ambasadori ai celor mai prospere tari din lumea asta, cu toti acestia s-au intalnit doar cu doi oameni din Romania anul trecut: Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, si presedintele tarii, Klaus Iohannis”, a scris Cristi Barbu.

Liderul PNL a adaugat, apoi: „Ce alt partid sau sef de partid mai poate spune ca este ascultat de oamenii de mai sus? PSD si ALDE au ajuns niste paria in familiile lor europene. PMP este pe cale de disparitie. UDMR este remorca FIDESZ. USR sau Plus nu exista la nivel European”.