Un lider PNL il desfiinteaza pe Ciolos: Mergeam prin frig sa ii facem campanie. Rusine sa ii fie!

351

Secretarul General Adjunct al Partidului National Liberal (PNL), Cristi Barbu, a lansat un atac dur luni la adresa fostului premier Dacian Ciolos, dupa ce liderul platformei politice MRi a criticat formatiunea liberalilor spunand ca este un partid invechit din aceeasi categorie cu PSD.

Concret, Cristi Barbu i-a transmis lui Dacian Ciolos „sa ii fie rusine” pentru ca si-a batut joc de PNL in conditiile in care formatiunea liberalilor umbla prin frig in 2016 pentru a-i face campanie.

„Eu sunt din Teleorman. De cand fac politica, la nivel de judet am fost numai in opozitie. Asa am fost si in 2015-2016 in guvernarea Ciolos. La Teleorman o aveam prefect pe doamna Carmen Dan. Pe ea a gasit-o Ciolos, pe ea a lasat-o pana a plecat. Sefii de deconcentrate la fel. PSD de sus pana jos. Si cam asa a fost in tot restul tarii. Sa vii astazi sa tragi de urechi PNL, sa scuipi unde numai tu stii ce ai facut la vremea aceea, mi se pare josnic. Un om cu a carui poza in mana mergeam zilnic prin frig ca sa ii facem campanie si-a batut, ieri, joc de noi. Rusine sa ii fie!”, a scris Cristi Barbu pe Facebook.

Reactia lui Cristi Barbu survine dupa ce, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, fostul premier Dacian Ciolos a atacat Partidul National Liberal.

„Din pacate, o spun cu un mare regret, PNL se regaseste in aceasta zona a clasei politice vechi si refuza cu obstinatie sa se reformeze si sa vina alaturi de noi intr-un proiect de reformare profunda a societatii romanesti. Un proiect cu accent pe bunastare. Ei asteapta sa cada PSD natural si ei sa le ia locul. Experientele din 1996 cu CDR si din 2004 cu Alianta DA ne-au aratat ca nu functioneaza acest model”, a scris fostul premier.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos