Un lider PSD, apropiat al lui Iliescu, critică în termeni duri guvernarea cu ”apucături totalitare” a lui Dragnea: ”Nu cred că mai există cineva capabil să înțeleagă ce se petrece!”

256

Ionut Vulpescu, fost ministru al Culturii in Guvernul Grindeanu, a postat pe Facebook un mesaj extrem de critic la adresa modului in care este acum guvernata Romania. El spune ca „in 2017 s-a nascut Republica pe Deplin Confuza Romania, de rit monarhic si cu apucaturi totalitare”.

„Anul care tocmai se incheie este anul umilintei pentru toti cei care au terminat studiile politice. Cu un efort conjugat si in deplin consens, stanga si dreapta au reusit sa-i ameteasca si sa-i determine sa-si caute alte slujbe! Nu cred ca mai exista cineva capabil sa inteleaga ce se petrece, care partid ce ideologie are, ce valori promoveaza, ce proiecte sustine. S-a nascut Republica pe Deplin Confuza Romania, de rit monarhic si cu apucaturi totalitare. Aceia care au studiat stiinte politice si care doresc sa aprofundeze acest domeniu, vor avea sigur succes cu teme din ocultism, ghicit in bobi, tehnici de folosire a globului de cristal si spiritism. Altminteri muncesc in zadar. Asta a fost vestea buna pentru ei. Vestea proasta este ca urmeaza 2018″, a scris Ionut Vulpescu pe Facebook.

Vulpescu, membru PSD, a fost inlocuit din functia de ministru al Culturii dupa ce Grindeanu a fost demis din fruntea guvernului de catre Liviu Dragnea. Ionut Vulpescu este unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Ion Iliescu.

Sursa: aktual24.ro