Loading...
Un lider PSD important il desfiinteaza pe Dragnea: „Iohannis il bate pe Tariceanu, pe Firea, il bate si pe Dragnea de-l zvantura! PSD e un partid de maimute” – Circul Politic

Un lider PSD important il desfiinteaza pe Dragnea: „Iohannis il bate pe Tariceanu, pe Firea, il bate si pe Dragnea de-l zvantura! PSD e un partid de maimute”

Adrian Tutuianu si-a desfiintat propriul partid, intr-o sedinta a organizatiei locale, in care printre altele a prezentat un sondaj care arata ca actualul presedinte i-ar invinge usor pe Tariceanu, Firea si Dragnea la urmatorul scrutin.

Liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, unul dintre pucistii din partid, a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca a prezentat atat in sedinta CEX, cat si intr-o sedinta a organizatiei de partid rezultatele unui sondaj de opinie care arata ca Gabriela Firea si Liviu Dragnea pierd in fata lui Klaus Iohannis in turul doi la prezidentiale. Tutuianu a mai spus ca PSD a scazut de la 47%, cat avea in 2016, la ”spre 30%”, declarand ca aceasta cadere il ingrijoreaza.

Adrian Tutuianu a intervenit telefonic dupa ce Romania TV a prezentat fragmente dintr-o inregistrare de la o sedinta a organizatiei Dambovita din data de 26 septembrie, in care liderul PSD critica in termeni foarte dur partidul pe care l-a numit la un moment dat ”partid de maimute” si califica calitatea guvernului drept ”o tragedie”.

“Turul I. Daca ar fi alegeri prezidentiale, Klaus Iohannis 23, Calin Popescu Tariceanu 9, Laura Codruta Kovesi 8, bagata candidat din partea USR-ului in sondaj, Dacian Ciolos bagat de la Romania impreuna – 7%, Liviu Dragnea – 4%. – 0.22 – Eu nu am inventat acest 4%. il gasiti aici. Turul II. Azi, in conditiile in care nu facem nimic, Iohannis il bate si pe Tariceanu, o bate si pe Firea, il bate si pe Dragnea de-l zvantura“, spune tutuianu in inregistrare, la o intalnire cu lideri locali din judet.

Un lider PSD important il desfiinteaza pe Dragnea: „Iohannis il bate pe Tariceanu, pe Firea, il bate si pe Dragnea de-l zvantura! PSD e un partid de maimute” was last modified: octombrie 10th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close