Un ministru PSD vine cu un anunț bombă, urmează disponibilizări masive: ”Administrația e mult prea încărcată!”

375

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a lasat de inteles, joi seara, la Antena 3, ca ar putea urma disponibilizari masive. 

„Raportat la nevoile si marimea tarii noastre, este intr-adevar un numar mult prea mare (de angajati – n. r.) in sistemul public”, a declarat Teodorovici. El a adaugat ca „si in Parlament exista mult prea multi angajati la cele doua Camere”, iar „administratia este mult prea incarcata, la ora actuala”.

Ministrul Finantelor a mai spus ca o decizie referitoare la numirea noului sef al Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala (ANAF) se va lua in urmatoarele zile, iar acesta trebuie sa indeplineasca o serie de criterii de performanta, a declarat, joi seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

„Este o discutie privind schimbarea sefului ANAF. Sunt inca discutiile in derulare. Pana cand nu va aparea in Monitorul Oficial decizia de numire din partea primului ministru a persoanei care va ocupa functia de sef de la Fisc, nu are rost sa facem speculatii. Indiferent cine vine in aceasta pozitie, va trebui sa aiba un contract clar de perfomanta, va avea niste indicatori clari de performanta si, daca nu raspunde, daca nu indeplineste acesti indicatori… acea persoana… In urmatoarele zile se va lua o decizie (cu privire la noul sef al ANAF – n. r.)”, a spus Teodorovici.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos