UN MIZILIC – Bozo, fiul de 23 de ani al Rovanei Plumb, are bolid de 240.000 de euro!

1792

Deşi abia a împlinit 23 de anişori, fiul socialistei Rovana Plumb, Răzvan (zis „Bozo”), continuă să întineze nobilele idealuri ale stângii sărace şi cinstite.

Ultima achiziţie în materie de maşini a şomerului… ăstaaa, pardon, ŞOFERULUI de lux este un Mercedes S Coupe 65 AMG care a costat o nimica toată: un sfert de milion de euro! Doamna mama lui Bozo, doamna mama lui Bozo, vrem să vă spunem ceva! În timp ce matale lupţi pe baricade (nu demult, din calitate de ministru la Mediu) împotriva poluării survenite mai ales din cauza maşinilor de neam prost, ăla micu’ al matale şi-a tras maşină cu motor de 6 litri şi 630 de cai putere. La fiecare kilometru, tancul lui Bozo eliberează în atmosferă vreo 300 de grame de CO2, adică de vreo 4 ori mai mult decât un Polo. Să vă mai zicem cât consumă? N-are rost, că vă faceţi inimă rea. Şi oricum nu contează, că e ieftină benzina, dă-o naiba! De fapt, orice e ieftin, când eşti Bozo Plumb.

Banii nu contează, important e să-i ai

Până şi o maşină de 240.000 de euro e ieftină pentru Răzvan Plumb, cel puţin asta deducem din faptul că a achitat-o cu bani cash. De unde a avut Bozo bani, asta nu mai ştim. El susţine că bunurile sale sunt făcute din muncă cinstită şi personală, fără legătură cu mama sa. Curioşi să aflăm ce mare afacere poate conduce un tânăr de doar 23 de ani, ca să-şi permită atâta lux, l-am întrebat chiar pe el cu ce se ocupă firmele pe care le deţine. Răspunsul lui Bozo, însă, a fost destul de vag: ”Cu… carne…”  E clar, ne-am zis, omul ori nu vrea să ne dea reţeta îmbogăţirii rapide şi miraculoase, ori nu prea ştie nici el ce afaceri s-ar presupune că are”, scrie cancan.ro.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos