Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, continua episodul „sarma”. Gabriela Firea a sugerat iar ca s-a atentat la viata ei.

”Vreau sa aduc o lamurire la ce s-a zis mai devreme. S-a spus ca e vorba de o afectiune foarte rara. Niciunul dintre cei doi profesori din Londra nu a mai intalnit-o. Este un mister total. Ne rugam la Dumnezeu sa tina cu bine operatia de la finalul lunii iunie si sa nu se mai repete niciodata aceasta experienta. Surpriza a fost ca niciunul dintre cei doi profesori din Londra, desi sunt specialisti in afectiuni gastrointestinale rare, nu a mai avut un astfel de pacient. De aceea, ne punem tot felul de intrebari de cum mi s-a intamplat asa ceva tocmai mie, fix in ultimele luni”, a declarat telefonic Gabriela Firea la Romania TV.

In acest timp, in studio, s-a aflat Florentin Pandele, care a vorbit si el despre boala sotiei sale.

„Echipa care a facut interventiile chrurgicale a dorit sa aiba si o alta opinie. Joi s-a facut un set de analize la Spitalul Universitar din Londra. Consultatia a costat 300 de lire. Sambata am facut o vizita la o clinica privata, iar doctorul a zis ca nu stie ce a generat aceasta boala. Ultima interventie chirurgicala va fi facuta in Romania la sfarsitul lunii iunie pentru reconstrutia colonului”, a declarat Florentin Pandele.