Un pas urias spre dictatura! Dragnea vrea un proiect de lege prin care sa poata decide soarta Romaniei in urmatorii 22 de ani!

354

Proiect guvernamental de lege pentru ca presedintele Camerei Deputatilor, post ocupat acum de Liviu Dragnea, sa poata decide soarta Romaniei in urmatorii 22 de ani. Textul pus in dezbatere pe site-ul Secretariatului General al Guvernului prevede infiintarea unei comisii condusa de seful Camerei Deputatilor care sa elaboreze, pana in iunie 2019, un document numit Strategia „Romania 2040”.

Potrivit propunerii formulate de Guvernul Viorica Dancila, obiectivele stabilite drept prioritare in acest document vor deveni obligatorii pentru toate guvernarile, de acum inainte. Liberalii au cerut deja retragerea acestui proiect de lege.

„Odata cu intrarea in vigoare a prezentei legi, se instituie obligativitatea includerii in programele de guvernare aprobate in Parlament a principalelor obiective strategice prevazute in Strategia Romania 2040”, se arata intr-unul dintre articolele proiectului de lege.

„Guvernul are obligatia de a aplica Strategia Romania 2040, prin elaborarea aprofundata de politici sectoriale pe termen scurt si mediu”, se spune intr-un alt articol.

Sursa: Digi24

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos