Un premier numit dezastru! Dancila pur si simplu nu poate avea nicio interventie publica fara sa ”defaimeze” limba romana!

556

Vasilica Viorica Dancila a declarat ca Guverul PSD-ALDE ”lucreaza la un pachet pe Pilonul II de pensii”. Premierul a sustinut ca, atunci ”cand va fi gata aceste lucruri, vom veni in spatiul public si vom anunta”.

”Se lucreaza la un pachet pe Pilonul II de pensii. Pana nu finalizam, nu pot da detalii. Vorbim dupa ce pachetul e gata. Nu vreau sa dam un punct de vedere, apoi sa-l schimbam. Contributiile la Pilonul II au scazut de la 5,1 la 3,75 odatpacu trecerea contributiilor. Legat de Pilonul II, vom face un grup de lucru, vom vorbi cu ministrul Muncii si cand va fi gata aceste lucruri, vom veni in spatiul public si le vom anunta”.

Potrivit premierului, contributiile la Pilonul II de pensii au scazut pentru unii angajati deoarece patronii lor nu le-au crescut salariile brute, dupa trecerea contributiilor. Dupa ce un jurnalist i-a atras atentia ca au avut de suferit inclusiv angajati la stat, Dancila a precizat ca va lamuri acest aspect cu Lia Olguta Vasilescu si vor veni impreuna cu solutii.

Sursa: b1.ro