Un primar de comună a plecat PE ȘESTACHE într-o vizită de lucru în SUA: ”schimb de experiență” în Las Vegas, Miami și Florida, pe banii statului!

567

Un primar liberal a plecat pe șestache în SUA. Adrian Ungureanu, edilul comunei prahovene  Brebu, împreună cu alţi reprezentanţi ai administraţiei locale, se află de câteva zile pe tărâm american, pe bani publici, într-o vizită de lucru.

Ungureanu anunțase că nu va merge. Se pare că mirajul țării tuturor posibilităților l-a făcut să se răzgândească, astfel că, și-a făcut bagajul și s-a îmbarcat în avionul cu destinația SUA.

Surse din cadrul Primăriei au confirmat pentru „Adevărul“ că deplasarea în America a avut totuşi loc conform programului, iar informaţia a fost confirmată şi de secretarul instituţiei, Lucian Laurenţiu Bogdan.

Delegaţia din Brebu a avut ca destinaţie trei dintre cele mai spectaculoase zone turistice de peste ocean, spun surse din Primărie: Las Vegas, Miami şi Florida.

Potrivit sursei citate, suma alocată pentru această deplasare, ce are ca scop studiul și schimbul de experiență, este de 45.000 lei.

Vizita de lucru, organizată de Societatea pentru Administraţie Publică din România, a fost programată pentru prima săptămână a lunii iunie, iar din delegaţie au făcut parte, în afară de Ungureanu, consilierii locali Magdalena Elena Tănase şi Romeo Topală, dar şi Elena Al Niti, inspector în cadrul primăriei, conform listei aprobată de Consiliu Local Brebu.