Un primar din Ucraina, sustinator al rusilor, gasit impuscat in inima in biroul lui

249

Șeful Administrației din Kremensk, regiunea Lugansk, Vladimir Struk, a fost găsit mort, potrivit informațiilor apărute în media. Anunțul a fost făcut de consilierul Ministrului Afacerilor Interne, Anton Gherașcenko, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Gherașcenko, cauza preliminară a morții ar fi o împușcătură în piept, în zona inimii, scrie Ziarul de Gardă.

„Pe 01.03.2022, soția sa a depus o cerere că a fost răpit de persoane necunoscute în haine de camuflaj”, scrie Gherașcenko.

În 2014, Vladimir Struk a fost un susținător activ al „Republicii Populare Lugansk”. În ultima săptămână, el a susținut activ poziția pro-rusă, și încerca să atragă de partea sa și alți susținători din elita politică regională, mai menționează Anton Gherașcenko pe pagina sa de Facebook.

Informațiile privind moartea sa au fost confirmate și de ziarul rusesc ”Pravda”, care o prezintă sub titlul: Naziștii din Ucraina au început masacrele: primarul din Kremennaya a fost ucis”

Volodymyr Struk , care conducea administrația orașului Kremennaya , a fost găsit ucis pe teritoriul controlat de Kiev. Fotografia împușcării Volodymyr Struk a fost publicată de fostul comandant al unității ucrainene neonaziste „Regimentul Azov” (organizația este interzisă în Rusia) Maxim Zhorin , notează Pravda rusă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos