Un primar PSD antivaccinist a murit de Covid la cateva zile dupa ce a ras de prostii care se vaccineaza!

928

Danut Rotaru, primarul PSD din Gura Bohotin (Iasi), a murit miercuri la varsta de 62 de ani din cauza noului coronavirus. Pe 15 noiembrie, el a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip batjocoritor la adresa celor care s-au vaccinat.

Edilul a murit miercuri la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi. Danut Rotaru avea, de asemenea, si alte afectiuni.

”La data de 24 noiembrie 2021 a decedat la Spitalul de Pneumoftiziologie Iasi numitul Rotaru Danut de 62 ani, primarul comunei Gorban, judetul Iasi. Acesta era internat de circa trei saptamani in unitati sanitare din municipiul Iasi, initial infectat cu COVID 19 (declarat ulterior vindecat si ramas cu sechele post infectare). Avea si alte afectiuni medicale, era intubat de la data de 22.11.2021”, au transmis oficialii locali.

”PSD Iasi exprima regretul profund pentru pierderea unuia dintre cei mai activi primari. Danut Rotaru, timp de 9 ani edilul comunei Gorban, a fost un sot, parinte si un bunic minunat, un coleg de nadejde, preocupat permanent de a realizarea de lucruri frumoase in comunitatea locala.

Toate actiunile sale au fost indreptate spre beneficiul celor care l-au mandatat sa ii reprezinte. Cu siguranta ca faptele sale vor vorbi si de acum incolo. Scoli, gradinite, drumuri, parcuri de joaca pentru copii, dar si alte proiecte pe care si-a pus amprenta edilul sunt marturii ale muncii unui om care si-a dedicat o buna parte din viata in slujba comunitatii.

Vatra din Gura Bohotin va ramane vesnic in amintirea satenilor ca fiind unul dintre proiectelor primarului Danut Rotaru pentru pastrarea traditiilor si obiceiurilor locale, dar si ca tinerii sa isi aminteasca tot timpul cum se faceau painea, placintele si cozonacii odinioara. Sa pastram vie amintirea colegului nostru, care a plecat spre o lume mai buna! Dumnezeu sa-l ierte!”, se arata intr-un comunicat al PSD Iasi.

Pe 15 noiembrie, Danut Rotaru a distribuit pe Facebook acest videoclip, in care sunt batjocoriti cei care s-au vaccinat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos