Un primar PSD din Arges, la o intalnire oficiala cu ministrul pentru Romanii de pretutindeni: „In Romania au mai ramas doar batranii, betivii si puturosii”

241

”In Romania au mai ramas doar batranii, betivii si puturosii”, spune primarul comunei Micesti (Arges), Dumitru Voicu. Primarul Voicu a facut aceasta declaratie in contextul in care marti, la Consiliul Judetean Arges, edilii din judetul Arges au avut o intalnire cu Natalia Intotero, ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, scrie ziarul local bitpress.ro.

Ministrul Natalia Intotero a venit la Pitesti pentru a le transmite primarilor mai multe informatii legate de riscurile la care se supun romanii care pleaca sa munceasca peste hotare fara sa se informeze.

„In Romania au mai ramas doar batranii, betivii si puturosii”, a declarat la intalnire primarul Dumitru Voicu (PSD), care a continuat apoi spunand: „Imaginea negativa a Romaniei nu e facuta de romanii care au plecat la munca in strainatate, ci de romanii de aici, care primesc bani din strainatate ca sa ne denigreze tara”.