Inca un oras pastorit de un primar PSD vrea un logo, de aceasta data de doua ori mai scump decat al Capitalei. Autoritatile locale din Galati sunt dispuse sa investeasca in noul logo 113.000 lei fara TVA, ceea ce inseamna mai mult decat dublu fata de cat a dat Primaria Capitalei pentru un serviciu similar.

De precizat si ca, de la inceputul lunii mai, locuitorii municipiului pastorit de Ionut Pucheanu (PSD) nu mai beneficiaza de apa calda in sistem centralizat, din cauza suspendarii functionarii sistemului de termoficare pe termen nedeterminat, pe motiv de pierderi uriase.

Potrivit datelor postate pe site, primaria isi doreste contractarea unei societati comerciale, agentie design si web, cu scopul realizarii unei noi identitati vizuale (logo) pentru municipiul Galati, si asteapta ofertele pana pe 23 mai, arata Agerpres.

‘Prin aceasta achizitie, autoritatea isi doreste sa ofere publicului tinta o imagine atractiva, dar si corecta asupra oportunitatilor oferite de Galati’, explica municipalitatea galateana utilitatea demersului.

Castigatorul achizitiei — care are drept criteriu de atribuire pretul cel mai scazut — va trebui sa-i ofere Primariei Galati un ‘Manual de comunicare pentru heraldica existenta a municipiului Galati’ (reconstructia in sistem vectorial a heraldicii existente), ‘Identitate vizuala, brandig si moto reprezentativ’ pentru oras si un nou design pentru website-ul propriu.

Primaria a postat pe site si caietul de sarcini pentru aceasta achizitie, scrie aktual24.ro.