Un primar PSD i-a luat la bataie pe tinerii care au dorit sa depuna semnaturile pentru „Fara penali”!

217

Emilian Ciolan, primarul PSD din comuna Darmanesti, judetul Arges, i-a luat la pumni pe tinerii din USR care au venit la primarie pentru a depune dosarele cu semnaturi pentru initiativa „Fara penali in functii publice”.

„S-a intamplat in urma cu doar cateva minute. Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Darmanesti, judetul Arges, i-a luat la bataie pe colegii nostri care s-au dus sa depuna dosarele cu semnaturi pentru initiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 si acum sunt la politie si dau declaratii.

Nu este singurul incident care s-a intamplat astazi in judetul Arges. In comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat inregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnaturi si i-a dat afara din cladire pe colegii nostri de la USR Arges.

Suntem pregatiti sa luam si bataie daca este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnaturi pe care le-am primit de la oameni cinstiti care nu mai vor penali in functii publice. Intre timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru ca vom depune plangere pentru vatamare corporala, loviri si alte violente”, anunta USR pe pagina de Facebook.

Iata si imaginile in care primarul PSD din Aninoasa refuza sa primeasca semnaturile pentru „Fara penali”.