Un reputat jurnalist face haz de necazul lui ”daddy”: ”Cuțitarul de Teleorman, care crede că spintecă tot și-a găsit nașul!”

451

Se ascut din nou săbiile în PSD. După ce s-a descotorosit de Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea este nemulțumit și de Mihai Tudose, care a început să miște în front. Dragnea a vrut să-i arate lui Tudose cine este șeful, iar sondajul Avangarde ce arată Guvernul prăbușit în încredere putea fi arma perfectă.

Doar că premierul a fost mai rapid și a întors cuțitul împotriva liderului PSD. Dacă tot sondajul arată că Guvernul scade, asta nu se întâmplă din cauza mea, ci din cauza miniștrilor pe care chiar tu i-ai plantat în cabinet și de care eu pot să scap fără ezitare, pare să-i transmită Mihai Tudose lui Liviu Dragnea. Totul, însă, nu e decât o simplă spintecăreală în partid, iar erou al democrației nu e nimeni.

Într-o postare pe Facebook, jurnalistul Liviu Avram explică de ce lupta din ultimele zile din PSD i-ar putea aduce sfârșitul lui Liviu Dragnea și de ce speranța pentru noi nu vine de nicăieri:

”Game over pentru Dragnea. Când vrei s-o faci pe cuțitarul de Teleorman, care crede că spintecă tot, trebuie să te gândești dacă nu cumva dai peste unul mai talentat și cu mai mare tradiție în domeniu: cuțitarul de Brăila.

Dragnea i-a arătat lui Tudose sondajul realizat de Pieleanul pu*ii, în care guvernul scade, ca să-l fezandeze că-l poate beli în orice moment. Adică s-a făcut că-l spintecă cu cuțitul.

Tudose a prins cu îndemânare cuțitul și l-a întors imediat împotriva agresorului: io zic că sondajul lui Pieleanul pu*ii arată că guvernul scade nu din cauza mea, ci din cauza unor oameni de-ai tăi plantați în guvern, pe care o să-i belesc fără ezitare. Ceea ce, probabil, o să și facă, dacă nu-și va trăda condiția de brăilean.

Asta e tot, o simplă spintecăreală internă de partid. Mă cam uit cu milă la ăia care acum fac din Tudose un mare erou al democrației din România. Nu e. E doar un cuțitar mai talentat decât Dragnea.

PS: Pieleanul pu*ii stă acum și plânge pe la toate televiziunile și nu știe cum să-și renege mai convingător propriul sondaj, că n-a realizat, atunci când l-a făcut, ce lamă de cuțit meșterește de fapt”.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos