Un reputat jurnalist lansează acuzații grave în cazul Palade, ”șmecher protejat de PSD”: Poliția NU ARE VOIE să ia măsuri!

484

Politia Romana este in procedura standard de musamalizare a cazului Mirel Palada. Nu au luat masurile impuse de lege si fug de explicatii ca Dracul de tamaie.


VIDEO: Cum e protejat batausul PSD de Politia Romana si e pasata raspunderea. Vezi mai multe materiale video pe aceeasi tema, pe pagina de Youtube Malin BotExperienta de 23 de ani de presa mi-a aratat ca mereu cand e vorba de musamalizarea unui caz, politistii invoca scuza ca dosarul e la procuror si procurorul spune ca politistii nu se misca repede.

Mirel Palada, sociologul de casa al PSD si apropiatul Gabrielei Firea (primeste bani multi din bugetul primariei) este in acest moment protejat de Politia Romana, desi a savarsit cel putin doua infractiuni cu violenta si cu consecinte uriase, prin mediatizare, Romania fiind acum intr-o stare evidenta de revolta a societatii.

Cu fiecare minut in care Politia Romana refuza sa-i aplice legea lui Mirel Palada, mii de astfel de sustinatori PSD, violenti si agresivi primesc mesajul ca ”nu e mare lucru” violenta si pot sa incerce si ei sa agreseze pe cineva.
Posturile TV ale marilor penali ai patriei, condamnatul Dan Voiculescu si inculpatul fugar Sebastian Ghita, au bagatelizat actul violent al lui Palada si au transmis constant mesaje care justifica agresiunea, facand astfel apologia pumnului.

Cazul Palada expune, clar si fara dubiu, natura toxica a PSD in societate. Partidul a devenit pur si simplu un organism nociv cu lideri violenti care folosesc o propaganda a agresivitatii pentru a induce publicului lor ideea ca bataia e ceva acceptabil.


VIDEO: Aici am explicat mai in detaliu cum a ajuns PSD o fabrica de ura in societateAcest partid are, incepand cu cazul batausului Mirel Palada, ca politica oficiala de comunicare, prin postacii pe care ii vedem toti cum urla, injura, racnesc pe retele sociale, justificarea violentei ca ceva acceptabil si permisibil in societate.

Este un moment cheie, de rascruce in societate. Daca opinia publica nu se revolta masiv, in strada, cu zecile de mii, violenta impotriva vocilor critice va deveni o politica oficiala a acestei puteri si asa putred de corupta si penala.

Asa a inceput nazismul, asa a debutat comunismul. Este un moment extrem de grav pentru Romania.

Pe lege, daca Palada nu era un mare smecher pesedist, omul trebuia luat imediat la audieri, din seara atacului, retinut 24 de ore si dus la instanta cu propunerea de arestare preventiva imediat ce victima a adus certificatul medical de la IML.

Instanta trebuia sa il aresteze, exact pentru motivele pentru care l-a arestat pe Cristian Boureanu.

Este extrem de grav ca asistam la zile intregi in care autorul unor fapte cu violenta este liber si autoritatile nu fac nimic, numai si numai pentru ca este vorba de un smecher din PSD.

Este ca un semnal, ca o invitatie publica la violenta importiva tuturor celor care se opun, critica, ataca politic sau civic problemele provocate in societate de PSD.

Iata ce spune concret legea.

CAPITOLUL I
Infractiuni contra ordinii si linistii publice

Art. 371 – Tulburarea ordinii si linistii publice

Fapta persoanei care, in public, prin violente comise impotriva persoanelor sau bunurilor ori prin amenintari sau atingeri grave aduse demnitatii persoanelor, tulbura ordinea si linistea publica se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

Detalii: https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-371

Art. 193 – Lovirea sau alte violente

(1) Lovirea sau orice acte de violenta cauzatoare de suferinte fizice se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectata sanatatea unei persoane, a carei gravitate este evaluata prin zile de ingrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amenda.

Sursa: aktual24.ro