Un roman din Suedia are un mesaj dur pentru PSD! Politistii l-au oprit, dar nu au putut sa-i faca nimic!

747

PSD a reusit in mai putin de doi ani de la castigarea alegerilor sa enerveze foarte multi romani, atat din tara, cat si din diaspora. Sunt de notorietate protestele #rezist. Un roman care este, trup si suflet, anti-PSD si-a inmatriculat masina sa cu un numar simplu si pe care absolut oricine il poate intelege.“MUIEPSD”, este numar de inmatriculare pe care romanul l-a ales pentru masina sa.

Imediat ce Politia a observat masina inmatriculata in Suedia, agentii de la Brigada Rutiera l-au oprit pe sofer in zona Piata Iancului din Bucuresti. Dupa ce au verificat cu atentie actele masinii, dar si pe cele ale soferului, oamenii legii l-au lasat pe acesta sa-si continue drumul.

Imaginile cu autoturism inmatriculat „MUIEPSD” au fost postate in ultimele ore pe reteaua de socializare Facebook. Pentru inceput, se putea crede ca e o gluma, un trucaj, insa masina a fost pozata in mai multe zone, la un moment dat fiind publicata si dovada ca masina a platit rovinieta, la intrare in PTF Nadlac, iar pe bon scrie „MUIEPSD”. Masina este, conform documentului, inmatriculata in Suedia.