Un senator PNL demasca „planul” sefului PSD: „Va atrag atentia asupra imensei diversiuni a lui Dragnea. Intai ne scoate in strada, isi lichideaza un oponent incomod, si in final trece legea gratierii exact in varianta pe care a vrut-o de la bun inceput!”

476

 

Senatorul PNL Florin Citu afirma ca atacurile lui Liviu Dragnea la adresa lui Serban Nicolae in privinta gratierii coruptilor reprezinta o „mare diversiune”. „Varianta guvernului la legea gratierii contine mult mai multe paragrafe toxice decat varianta trecuta de comisie”, avertizeaza senatorul.

„Liviule, ne-am prins! Aceasta postare reprezinta un semnal de alarma maxima pentru toti cei care mai cred ca locul Romaniei este in Europa.

Va atrag tuturor atentia asupra imensei diversiuni a lui Liviu Dragnea. Mimand un scandal monstru care implica un membru important in PSD, Liviu Dragnea este pe cale sa realizeze cea mai mare diversiune in materie de manipulare publica.

Urland nervos sus si tare ca el este impotriva coruptiei si sustinand in acelasi timp varianta guvernului la legea gratierii, Liviu Dragnea ne trage o teapa la toti. Varianta guvernului la legea gratierii contine mult mai multe paragrafe toxice decat varianta trecuta de comisie. Si Liviu Dragnea ne sugereaza la toti sa sustinem varianta guvernului.

Diversiunea. Intai ne scoate in strada, isi lichideaza un oponent incomod, si in final trece exact varianta pe care a vrut-o de la bun inceput. Ati uitat cine este de fapt premier? Si noi trebuie toti sa punem botul. Este momentul sa ne trezim si sa luam atitudine”, a scris Florin Citu pe Facebook.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a amenintat luni ca va pleca din PSD si „o sa ma apuc de pescuit in mod profesionist” daca Legea gratierii nu va trece de Parlament in forma propusa de Guvern. El a anuntat ca vor exista sanctiuni pentru Serban Nicolae.

„Cea mai buna varianta este sa plece din Senat cum vine de la guvern”, a spus Dragnea, dupa ce proiectul legii gratierii a primit un raport favorabil, cu amendamente, in comisia juridica din Senat, luni dimineata.

„Nu domnul Serban Nicolae va hotari cum ramane cu acest subiect, eu cred ca Comisia juridica de la Senat a incurcat destul de mult aceasta lege, ca cea mai buna varianta pentru moment este ca legea sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern, pentru ca s-a schimbat de foarte multe ori acolo si eu sunt foarte nemultumit. Miercuri, la ora 10,30, vom avea un Comitet Executiv National, unde vom discuta si subiectul asta, dar si alte subiecte”, a precizat Dragnea, la Parlament, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos