Un sondaj relevă care e ”buba” României: PSDragnea! Aproape jumătate dintre români îl consideră pe șeful PSD vinovat pentru dezastrul din 2017!

759

Anul 2017 a fost marcat de tensiuni politice, schimbări de guverne, scandaluri în Parlament și în stradă. Pentru toate acestea, românii îl văd responsabil pe Liviu Dragnea. Potrivit unui sondaj, partidul condus de acesta este considerat vinovat pentru haosul din ultimul an

Preşedintele PSD este văzut drept politicianul care a greşit cel mai mult. 41% dintre respondenţi consideră că şeful PSD a luat cele mai greşite decizii în 2017.

TOPUL RUȘINII în 2017. Dragnea, de departe cel mai vinovat pentru dezastrul de anul trecut!

Acesta este urmat la mare distanță, cu 9%, de preşedintele Klaus Iohannis și de fostul preşedinte Traian Băsescu (6%). Nici fostul premier Victor Ponta nu este văzut cu ochi buni de respondenți. 3% dintre români îl vad pe Ponta ca pe o dezamăgire.

Sondajul este completat de protagoniștii masacrării Legilor Justiției, în frunte cu Florin Iordache. El este urmat de foștii premieri Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Dacian Cioloş și Călin Popescu Tăriceanu.

Partidul care a dezamăgit cel mai mult în 2017 este PSD – 43%, urmat de PNL – 9%, USR – 6%, ALDE – 2%, PMP – 2% și UDMR – 1%.

Sondajul a fost realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională în perioada 3-10 ianuarie.

Liviu Dragnea – 41%
Klaus Iohannis- 9%
Traian Băsescu- 6%
Victor Ponta – 3%
Florin Iordache- 3 %
Sorin Grindeanu – 3%
Mihai Tudose- 3%
Dacian Cioloş – 2%
Călin Popescu Tăriceanu- 2%

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos