Loading...
Una caldă, una rece! Toader vrea revocarea lui Kovesi, dar nu ține de competențele sale! Totul depinde de Iohannis! | Circul Politic

Una caldă, una rece! Toader vrea revocarea lui Kovesi, dar nu ține de competențele sale! Totul depinde de Iohannis!

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a decis sa ii ceara sefului statului sa o demita pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, sustin surse citate de postul Romania TV.

Toader ii va transmite presedintelui Klaus Iohannis ca, in urma analizei raportului Inspectiei Judiciare, a ajuns la concluzia ca sefa DNA trebuie revocata din functie.

Anul trecut, Toader anunta ca va face o conferinta de presa in ultimele zile ale lui decembrie pentru a-si clarifica pozitia, dar nu a respectat acest termen.

Toader a declarat, vineri, ca a luat o decizie in ceea ce o priveste pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, decizie pe care urmeaza sa o „formalizeze”, in limitele competentelor sale. El a tinut sa sublinieze ca nu ministrul il revoca pe procurorul sef al DNA, ci presedintele, iar ministrul, „cel mult”, propune. „De revocat, il intrebati pe presedinte”, le-a spus Toader jurnalistilor.

„Am spus public ca am luat o decizie. Stiti bine ca nu ministrul revoca, el cel mult propune. De revocat, il intrebati pe presedinte”, a declarat ministrul Justitiei, la iesirea de la CSM, unde a participat la sedinta de plen in care a fost aleasa noua conducere a institutiei.

„Este o decizie pe care am luat-o, pe care urmeaza sa o formalizez, in limitele competentelor mele”, a spus, vineri, ministrul Tudorel Toader.

Sursa: aktual24.ro

Una caldă, una rece! Toader vrea revocarea lui Kovesi, dar nu ține de competențele sale! Totul depinde de Iohannis! was last modified: ianuarie 8th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close