Unde a disparut Ponta imediat dupa arestarea lui Sebastian Ghita? ”Jurnalistii” de la Antena 3 i-au pierdut urma! PONTA LAMURESTE PROBLEMA ABSENTEI SALE!

438

Victor Ponta a lămurit problema „lipsei” sale din ultimele zile: a fost în vacanță! „M-am intors acasa dupa cateva zile minunate petrecute cu familia in Vacanta de Paste ( cum probabil au facut multi alti locuitori ai Romaniei, Europei si Planetei) – luni sunt la birou la Parlament.

Si am aflat dintr-o sursa jurnalistica serioasa ca „am disparut” – evident alaturi de Ghita . Ups ! Am disparut acasa- asta da stire.

Am mai aflat ca un jurnalist ( jurnalista) s-a chinuit sa intre fraudulos sub un nume fals in contul meu PRIVAT de Instagram (cam ilegal) – acum a trebuit sa il inchid / de acolo mi-a furat o poza cu mine si fiica mea minora ( furt este conform legii cand contul este inchis – inaccesibil publicului) / a folosit fotografia cu fiica mea de 9 ani la televizor ( ceea ce este sanctionat de CNA) / a pus un titlu stupid ( ceea ce nu este deloc ilegal) / si a scris titlul cu litere atat de mari incat cu greu mai puteai vedea scris mic mic de tot ca urmeaza sa fie in direct Insusi Liviu Dragnea ( ceea ce este o greseala politica grava)!

Dincolo de faptul ca sunt „disparut” acasa povestea este doar de o prostie comica. Cu singura observatie ca i-am cunoscut personal pe patroana si seful celui care a publicat fotografia – si toti sunt parinti de fete minore. Daca cineva le fura o poza cu fetita din vacanta si o dadea in presa ar fi spus pe buna dreptate ca este o mare murdarie! Curata murdarie.”, a scris Victor Ponta pe Facebook, informeaza stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos