Ungureanu: Solicit demisia de urgenta a premierului Ponta, si a ministrilor Ioan Rus si Victor Paul Dobre

530

Mihai Razvan Ungureanu a declarat, ca solicita demisia premierului Victor Ponta, a ministrului de Interne, Ioan Rus, a ministrului delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, „pentru organizarea proasta a proceselor electorale”.

„Cerem demisia de urgenta a primului ministru Victor Ponta, a ministrului Internelor, Ioan Rus, a ministrului delegat pentru Administratie, Victor Dobre, pentru neorganizarea in conditii legale a proceselor electorale din ultimele doua luni, pentru organizarea proasta a proceselor electorale. Acest guvern nu este capabil sau nu vrea sa organizeze alegeri corecte. Domnul prim-ministru Ponta imi da dreptate, pentru ca el considera ca decizia CC de amanare este corecta, explicata pe seama deficientelor inregistrate in listele electorale. Deci admite, Curtea avand dreptate, ca nu a organizat cum trebuie alegerile si este responsabil de acest lucru”, a spus Mihai Razvan Ungureanu.

El a aratat ca „ar trebui avansate plangeri penale la adresa tuturor factorilor responsabili de vicierea listelor electorale, incepand cu primarii si terminand cu autoritatile responsabile la nivel central”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos