USR, cel mai dur atac la Klaus Iohannis: „Asta merita Romania, domnule presedinte Klaus Iohannis? Locotenentul mafiei a devenit sef peste Politie”

376

Deputatul USR Stelian Ion lanseaza un atac de o duritate fara precedent la adresa presedintelui Iohannis dupa ce acesta a semnat decretul de numire in functii a noilor ministri, Nicoale Moga si Ramona Manescu.

„Numirea lui Nicolae Moga la Interne si a Ramonei Manescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis si nu poti sa nu te intrebi, din nou, cu cine joaca de fapt domnul presedinte.

O spun cu toata responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alaturi de Mazare si Nicusor Constantinescu la jefuirea bugetului Constantei timp de aproape doua decenii si este, fara indoiala, unul dintre vinovatii pentru decaderea acestui important oras al Romaniei. E o comicarie de teatru absurd ca in timp ce justitia demanteleaza o mafie si ii baga pe jupani la puscarie, locotenentul lor sa devina sef peste politie.

La randul sau, Ramona Manescu este un personaj incapabil sa-si justifice averea impresionanta, dobandita adesea prin tranzactii dubioase. Si la fel de grav este ca nimic nu o recomanda pentru pozitia de sefa a diplomatiei.

Asta merita Romania, domnule presedinte Klaus Iohannis?”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Ramona Manescu, Nicolae Moga si Mihai Fifor au depus, miercuri, in fata presedintelui Klaus Iohannis, juramantul de investitura in functiile de ministri de Externe si Interne, respectiv de vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei.

Seful statului le-a urat succes celor trei noi membri ai Cabinetului Dancila.

La ceremonie au participat premierul Viorica Dancila, ministri, vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache, secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, si consilieri prezidentiali.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, numirea lui Nicolae Moga in functia de ministru al Afacerilor Interne si a Ramonei Manescu – ministru al Afacerilor Externe, conform unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Printr-un alt decret, Mihai Fifor a fost numit viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei.

Totodata, Iohannis a luat act de demisia lui Carmen Dan de la MAI si a semnat decretul de revocare de la MAE a lui Teodor Melescanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos