USR: ”Planul de a organiza contramanifestatii impotriva protestelor #rezist e de factura putiniana. PSD actioneaza ca un grup infractional!”

460

USR a comentat dezvăluirile făcute de Rise Project privind discuţiile din PSD de la momentul protestelor faţă de OUG 13, considerând că ele arată că membrii social-democraţilor au o „mentalitate totalitară”, scrie stiripesurse.ro.

„USR condamnă practicile de guvernare ale PSD care ameninţă să transforme România într-un stat captiv. Conversaţiile între liderii PSD, dezvăluite de Rise Project, arată că România este condusă de un partid cu mentalităţi totalitare care acţionează, de fapt, ca un grup infracţional. Planul de a organiza contramanifestaţii împotriva protestelor #rezist este de factură putiniană şi nu are nicio legătură cu un stat democratic, membru al NATO şi al Uniunii Europene”, se arată într-un comunicat USR, conform Romaniatv.net.

„Ancheta publicată ieri de RiseProject nu face decât să confirme cetăţenilor români ca toată povestea cu programul minunat cu grafice colorate, prezentat de PSD în campanie, a fost de fapt o mare scamatorie, miza reală fiind în tot acest interval menţinerea conectării la furtul banului public şi modificarea legilor din Justiţie pentru protejarea sau eliberarea corupţilor”, afirmă Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR.

Formaţiunea consideră că dezvăluirile Rise Project privind PSD arată că, pe lâng „sabotarea Justiţiei”, social-democraţii au o miză şi în „furtul banilor publici”:

RISE Project dezvăluie o discuţie de pe grupul de WhatsApp al PSD din noaptea în care a fost aprobată OUG 13, în cursul căreia Liviu Dragnea cere ca preşedinţii de organizaţii să se pregătească pentru „un miting pentru apărarea României”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos