Loading...
USR, protest inedit cu banderole în dungi PARALELE, precum viitorul costum a-l lui ”daddy” Dragnea! | Circul Politic

USR, protest inedit cu banderole în dungi PARALELE, precum viitorul costum a-l lui ”daddy” Dragnea!

Protestul liderilor USR de joi, în timpul votului pentru moțiunea de cenzură, s-a transformat în circ. Apostrofați de PSD-iști, aceștia au spus că au asortat dungile de pe banderolele lor cu viitorul costum al lui „Daddy” Dragnea.

„CUM I-AM FĂCUT ZIUA FRUMOASĂ UNUI DEPUTAT PSD! Îl știți pe d-nul deputat PSD Liviu Pleșoianu? Alături de senatorul PSD Șerban Nicolae, e unul dintre autorii proiectului de lege pentru reducerea la tăcere a societății civile. Astăzi, în timpul moțiunii de cenzură, s-a arătat a fi extrem de deranjat de banderolele albe cu dungi negre paralele pe care le purtam, în semn de protest. Nu mi-a fost greu să înțeleg de ce: pentru că dungile negre erau pe orizontală. Când i le-am oferit pe verticală, brusc i-a apărut zâmbetul pe buze. Bănuiesc că era bucuros că se vor asorta cu viitorul costum al șefului lui de partid, Liviu Dragnea, alb și cu dungi negre VERTICALE. Paralele și ele”, a povestit senatorul Mihai Goțiu pe Facebook.

Parlamentarii Uniunii Salvați România au purtat, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură, banderole albe cu două dungi negre, care simbolizează „statul paralel”, liderul USR, Dan Barna, apreciind că actual Guvern este „chiar mai toxic” decât cel condus de Sorin Grindeanu.

Sursa: b1.ro

USR, protest inedit cu banderole în dungi PARALELE, precum viitorul costum a-l lui ”daddy” Dragnea! was last modified: noiembrie 23rd, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close