Val urias de cereri de inscriere in noul partid al lui Ciolos! ”Miscarea Romania Impreuna“ a atras peste 16.000 de oameni in doar 2 zile de la lansare!

109

Alin Mituta, unul dintre liderii „Miscarea Romania Impreuna“, partidul lansat vineri de Dacian Ciolos, a anuntat, pe Facebook, ca peste 26.000 de persoane s-au inscris “cu nume si prenume” pe siteul formatiunii politice in primele doua zile dupa lansarea oficiala. Din cei 26.000, peste 16.000 au cerut sa fie membri de partid cu acte.

„La 48 de ore de la anuntarea noului partid, 26 012 persoane s-au inscris “cu nume si prenume” pe siteul nostru ca sustinatori ai RO+. Dintre acestia, 16 036 au cerut sa fie membri de indata ce RO+ va primi confirmarea de inregistrare din partea Tribunalului Bucuresti. 16 mii de oameni in 48h care vor sa fie membri ai unui partid politic. Pentru mine e incredibil. Politica nu mai e mocirla. E despre noi, impreuna“, a scris Alin Mituta, pe Facebook, duminica la amiaza.

Alin Mituta a fost directorul de cabinet al premierului Dacian Ciolos in timpul guvenrarii tehnocrate. Ulterior, Mituta a devenit director executiv al Asociatiei Romania 100, platforma civica lansata de Dacian Ciolos alaturi de alti ministri tehnocrati.

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat, vineri, noul partid, denumit Miscarea Romania Impreuna. Acesta a anuntat ca a depus documentele de infiintare la Tribunalul Bucuresti. Printre membrii fondatori se numara Dragos Pislaru, Vlad Voiculescu, Anca Dragu, Valeriu Nicolae si Liviu Iolu.

„Dupa un an de zile am decis ca e nevoie de mai mult decat de o miscare civica, ci si de o asumare politica. Criza cea mai mare a societatii e cea a valorilor. Oamenii nu mai au repere si nu mai au incredere. Traim momente de divizare. Din punctul nostru de vedere, acest proiect politic nu doar ca trebuie sa aiba la baza niste valori pe care sa construim solutii. Obiectivul nostru este ca pana la momentul efectiv al lansarii sa adaugam si solutiile pe care le propunem pe teme mari”, a explicat Dacian Ciolos.

Unul dintre membrii fondatori, Vlad Voiculescu a vorbit si el despre scopul noului partid, anuntand ca acesta ar putea sa fie mesajul «Ramaneti in tara, putem sa construim impreuna».

Sursa: Adevarul