Valer Dorneanu, presedintele CCR si marioneta PSD, huiduit pe Aeroportul din Frankfurt de o protestatara Rezist!

355

Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale, a fost, din nou, tinta unui incident cu o protestatara Rezist. In aeroportul din Frankfurt, Dorneanu a avut nevoie de protectia politiei, dupa ce o pasagera a avionului in care calatorea a inceput sa il atace verbal.

„M-a auzit tot autobuzul cand i-am strigat ca e groparul democratiei de la noi si ‘rusine sa va fie’… La bagaje m-am dus la politisti sa le zic pe cine escorteaza, ca este cel care termina si sfinteste cu mana lui justitia de la noi… erau socati politistii nemti”, a povestit Adriana Pantila, pe pagina sa de Facebook, ce s-a intamplat in masina care face tranzitul intre avion si terminalul sosiri al aeroportului.

Incidentul a fost confirmat si de Valer Dorneanu, care a precizat ca se afla in Germania pentru o intrunire a presedintilor de Curti Constitutionale.

”Au fost lozinci consacrate ale celor de la Rezist. A intervenit politia, nu a fost nimic grav. Ma duc la o intrunire a presedintilor de Curti Constitutionale din Europa”, a precizat Dorneanu pentru Romania TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos