Valeriu Zgonea, despre candidatura lui Oprescu la Presedintie: Ultima data cand am vorbit cu el imi cerea sa treaca cu o autostrada pe sub Parlament!

593

1zgoneaPresedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca ultima data cand a discutat cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, acesta i-a solicitat sa „treaca” cu o autostrada pe sub Palatul Parlamentului.

Solicitat sa comenteze declaratiile facute de primarul Sorin Oprescu, potrivit carora social-democratii i-au propus sa fie candidat la Presedintie si daca acesta ar fi o solutie de rezerva pentru PSD, Zgonea a raspuns:

„Ultima data cand am vorbit cu domnia sa imi cerea sa treaca cu o autostrada pe sub Parlament”.

„Asa ca nu pot sa va raspund la aceasta intrebare, ca nu stiu. Sunt deocamdata preocupat de ideea aceasta a domnului primar de a trece cu o autostrada pe sub Parlament si ma concentrez la lucrurile la care pot fi un sprijin pentru primarul municipiului Bucuresti”, a adaugat Zgonea.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, la emisiunea „Dupa 20 de ani” difuzata duminica de Pro TV, ca are planuri nu pentru cei trei ani si jumatate ramasi din al doilea mandat, ci pentru zece ani, precizand ca au fost membri ai PSD care au „cochetat” cu ideea candidaturii sale la Presedintie.

Intrebat daca va candida la Presedintie anul viitor, Oprescu a raspuns:

” Domn’e, eu sunt primar general. Am planuri nu pentru trei ani jumatate, cat au mai ramas, ci pentru zece ani de zile. Vreau sa-i vad pe oamenii astia (bucurestenii – n.r.) ca se simt bine (…) Si eu, ca si dumneavoastra, iubesc orasul asta. Dupa 18 ani de zile de promisiuni, de discutii…”.

De asemenea, intrebat daca a fost solicitat din PSD pentru o candidatura la Cotroceni, Oprescu a aratat ca au existat membri ai partidului care au „cochetat” cu ideea inscrierii sale in cursa pentru sefia statului.

„Da, au cochetat cu ideea asta cand ma vedeau. Am multi prieteni in PSD, am ramas cu vechile prietenii, am ramas cu oameni la care tin, am ramas cu ceva serios. (…) Nu am umblat pe la usi, pe la sonerii, si nu prea au umblat nici ei pe la mine”, a conchis el.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos