Valeriu Zgonea isi cauta job si spera sa primeasca pomana de la PSD! Dragnea se indura: „Stiu ca nu munceste nicaieri! O sa vad daca-l pot ajuta cu ceva!”

330

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Sorin Grindeanu asistă la meciul de rugby dintre Timişoara Saracens şi Ştiinţa Baia Mare, care se confruntă în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, duminică seară, la Stadionul Naţional ”Arcul de Triumf” din Bucureşti.

La meci au mai venit Valeriu Zgonea şi Marcel Ciolacu, care au fost invitaţi la finală de către Liviu Dragnea, după cum a afirmat liderul PSD, noteaza stiripesurse.ro.

„L-am invitat eu, personal. Am vrut să vorbesc cu el şi o să mai vorbesc cu el în seara asta”, a spus Dragnea, referindu-se la Zgonea, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă o să se împace cu Zgonea, Dragnea a precizat: „Vreau să văd ce face şi dacă-l pot ajuta cu ceva (…) Ştiu că nu munceşte nicăieri (…) Nu e niciun plan, doar să vorbesc cu el”.

Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD anul trecut, după ce a susţinut că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă din fruntea partidului după condamnarea definitivă în Dosarul Referendumul. La scurt timp, acesta a fost schimbat şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. La alegerile parlamentare din decembrie 2016, Zgonea nu a mai candidat.

Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu şi Valeriu Zgonea stau unul lângă altul în tribuna oficială a Stadionului ”Arcul de Triumf”, alături de Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

Timişoara Saracens şi CSM Ştiinţa Baia Mare se confruntă, duminică seară, în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, ediţia 2016-2017, fiind a patra oară în ultimii 5 ani când cele două echipe se vor afla faţă în faţă în ultimul act al competiţiei.