Valeriu Zgonea: Romanii trebuie sa vina la vot sa spuna Da pentru a sanctiona guvernarea corupta din ultimii ani

500

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, vicepresedinte al PSD, a declarat, ca romanii trebuie sa spuna Da la referendumul din 29 iulie, pentru ca este singura posibilitate in care romanii pot hotari daca il mai vor sau nu pe Traian Basescu in fruntea tarii.

“Am ales sa vin prima data in Caras-Severin, pentru ca aici USL a recastigat un bastion important si a redat speranta, romanilor, pe 10 iunie. Dovada, cele 67, din cele 77 de primarii, au fost castigate de USL in acest judet. Pe 29 iulie, oamenii trebuie sa vina la Referendum si sa spuna DA, pentru a sanctiona o guvernare corupta si incompetenta, care timp de trei ani si jumatate a produs mai mult rau Romaniei decat, probabil, comunismul, in 50 de ani. Traian Basescu a demonstrat ca atunci cand pleaca de la putere trebuie sa distruga Romania. Campania pe care a dus-o in ultimele saptamani, la adresa credibilitatii Romaniei este: dupa mine, potopul! A umilit romanii, iar dupa ce i-a umilit, i-a si ingenunchiat, informand necinstit, intr-o maniera neeuropeana si profund anticonstitutionala, partenerii politici din Europa, cu privire la evenimentele din tara”, a spus Valeriu Zgonea.

Referindu-se la PDL, el a aratat ca este pentru prima data, din 1848 incoace, cand un partid politic isi foloseste influenta internationala, castigata in numele Romaniei si a romanilor, pentru a decredibiliza romanii si tara.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos