Vanghelie, atitudine golănească în fața instanței! PSD-istul a trecut la amenințări grave la adresa lui Kovesi!

1197

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anuntat, vineri, in fata instantei ca Laura Codruta Kovesi o sa aiba probleme mari in curand.

Vanghelie a amenintat vor aparea noi dezvaluiri  privind modul in care lucreaza DNA. „Pana dati voi sentinta vor iesi multe lucruri frumoase in spatiul public”, le-a spus Vanghelie judecatorilor.

Vanghelie a mai declarat ca „dupa zece ani de nenorociri trebuie sa se plateasca intr-un fel”.

„Noi suntem DNA, nu ne este frica. La remarca asta ce sa spun, eu sunt golan si nu mi-e frica. Eu cred ca orice om sanatos la cap isi da seama ca dupa zece ani de nenorociri trebuie sa se plateasca intr-un fel. Nu sunt eu cel care critic si anchetez. Atatia mii de oameni carora li s-a nenorocit viata, trebuie sa plateacsa. In istorie la noi asa s-a intamplat. Au platit toti la un moment dat”, a adaugat Marian Vanghelie.

Tribunalul Bucuresti decide vineri daca inlocuieste controlul judiciar in cazul lui Marian Vanghelie cu arestarea preventiva. DNA a cerut arestarea fostului primar al Sectorului 5, motivand ca acesta ar fi incercat sa influenzete martorii din dosar.

Cererea a fost inregistrata pe 13 martie. Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in iulie 2015, fiind acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, unele fapte fiind savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte.

Sursa: aktual24.ro