„Vara asta se poarta alb!”, sloganul PDL pentru referendum

488

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat ca sloganul PDL pentru referendumul din 29 iulie va fi „Vara asta se poarta alb!”, el facand un apel la toti romanii sa poarte alb in campania pentru referendum in semn de protest.

„Oamenii sunt ingrijorati de derapajele de la democratie. Am primit foarte multe intrebari, ce putem face pentru a putea impiedica aceste abuzuri. Si din partea noastra, avem o rugaminte si poate o solutie. Avem si un slogan pentru asta. Se cheama «Vara asta se poarta alb!» Astazi sunt in camasa alba, colegii mei vor aparea incepand de maine in toate activitatile publice, in toate emisiunile purtand alb si ii rugam pe toti aceia care sunt ingrijorati de ceea ce se intampla in Romania, care cred ca democratia romaneasca este in pericol, care cred ca dincolo de optiunile politice, de bataliile politice, avem nevoie de un echilibru in statul democratic din Romania, ii rugam sa poate alb”, a spus Boureanu, intr-o conferinta de presa la sediul PDL.

Aceasta culoare este una a protestului pe modelul grevelor japoneze si este potrivita cu campania PDL de semnalare a abuzurilor comise de USL, a evidentiat Boureanu, imbracat intr-o camasa alba.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos