Vasile Blaga: Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene

544

Vasile Blaga le-a multumit delegatilor PPE pentru sprijinul in lunga vara anti-democratica din Romania, declarand despre congresul PPE de la Bucuresti ca are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene.

„Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie goala. Unificarea trebuie sa duca la o Europa mai puternica, mai competitiva si mai buna pentru cetatenii ei. In Europa pe care o pregateste proiectul popular nu vor mai fi posibile si nu vor mai fi admise derapajele bugetare, aventurile economice si neglijarea normelor democratice”, a afirmat Blaga, in discursul sau.

Lucrarile Congresului popularilor europeni continua cu un seminar despre cresterea economica si incluziunea sociala, la care vor participa comisari europeni precum Antonio Tajani – Industrie si Antreprenoriat, Dacian CiolosAgricultura si Dezvoltare Rurala, Michel Barnier – Piata Interna si Servicii, Johannes Hahn – Dezvoltare Regionala.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos