Vasile Blaga despre BOC: Daca as putea sa fac pentru partid cat a facut domnia sa… Da, este un model

469

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a apreciat, joi, ca presedintele Traian Basescu este un model pentru partid, spunand ca daca acesta nu ar fi avut curajul sa preia conducerea formatiunii in 2001, acum probabil ca PDL nu ar mai fi existat.

„Traian Basescu este un om care a facut extrem de multe pentru partidul nostru. Este un om care, daca nu ar fi avut curajul sa preia conducerea partidului la Conventia Extraordinara din mai 2001, noi nu stim daca am mai fi existat, si pentru asta suntem extrem de recunoscatori. Daca as putea sa fac pentru partid cat a facut domnia sa… Da, este un model”, a spus Blaga, intrebat intr-o conferinta de presa daca Traian Basescu este un model.

Intrebat cat a ajutat Traian Basescu ARD, avand in vedere declaratiile acestuia in care a criticat intreaga clasa politica, Blaga a spus ca oricine spune lucrurilor pe lume ajuta opozitia.

„Eu sunt de parere ca orice cetatean, inclusiv presedintele Traian Basescu, cand prezinta situatia reala din tara, ajuta opozitia. Astazi opozitia este clar ARD”, a adaugat Blaga.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos