Vasile Blaga: Lansarea candidaţilor ARD la Opera Română a costat "sub 20.000 de euro"

244

Fiind întrebat de ce ARD a ales Opera Română pentru lansarea candidaţilor, Blaga a spus că s-a dorit ca alianţa să aibă o altfel de lansare decât cea ,,faraonică” a USL. ,,Pe de-o parte, şi sunt sincer, am dorit să avem o lansare de un alt fel faţă de cea faraonică a USL-ului. Mitinguri mari am organizat şi noi, ştim să le organizăm – cel mai mare miting din ţară cred că a fost totuşi cel de la Iaşi de susţinere a preşedintelui României  în 2007 când fusese suspendat prima dată – dar am vrut să facem o lansare discretă şi vremurile sunt cum sunt, românii nu o duc uşor”, a spus el fiind prezent într-o emisiune la B1 Tv.

,,Iar pe de altă parte am vrut să fie şi un simbol pentru că întreaga noastră acţiune politică din această campanie electorală se concentrează pe programul nostru de guvernare, pe deblocarea României, pe repornirea României şi ni s-a părut că Opera este şi din acest punct de vedere un loc foarte bine ales”, a completat preşedintele PDL.

Fiind întrebat câte persoane au fost prezente la eveniment, democrat-liberalul a spus că în jur de 900, iar costurile organizării lansării s-au situat undeva ,,sub 20.000 de euro”. ,,În jur de 900, asta este capacitatea Operei Române (…) Cu susţinători, au fost preşedinţii de organizaţii (…). Închirirea sălii ca atare şi plata celor care au organizat evenimentul respectiv. Cred că totul în jur de, nu exagerez când spun, sub 20.000 de euro. Bani veniţi numai din fondurile partidului „, a fost răspunsul lui Vasile Blaga.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos