Vasile Blaga sustine ca PDL va fi principalul partid politic in viitorul Parlament

585

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca PDL va fi principalul partid politic in viitorul Parlament, iar pentru acest lucru democrat-liberalii trebuie sa aiba grija si sa aiba oameni competitivi in toate colegiile.

Blaga a sustinut ca atat PDL, cat si celelalte formatiuni din ARD trebuie sa dea dovada de intelepciune, pentru ca partidele nu se construiesc in campania electorala, ci in luni, in ani.

„Alianta noastra s-a nascut natural. Ne-au apropiat viziunea politica si adeziunea la valorile democratice, dar ne-a unit si pericolul (…) Restauratia socialista ne-a obligat la front comun”, a adaugat liderul PDL.

„Vom avea mult de munca pentru a repara raul pe care oamenii lui Ponta, Antonescu, Voiculescu il fac Romaniei. De aceea nu vom avea niciun moment de pierdut”, a mai spus Vasile Blaga.

El a sustinut ca PDL va fi principalul partid politic in viitorul Parlament.

„PDL va fi principalul partid politic in viitorul Parlament si, daca muncim asa cum va stiu, acest lucru va fi indeplinit, dar pentru asta trebuie sa avem grija si sa avem oameni competitivi in toate colegiile. Mizez pe intelepciune. Nu sunt colegii de lasat la o parte, nu sunt colegii unde unii sa actioneze individualist”, le-a mai spus Vasile Blaga democrat-liberalilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos