Mai mult

  Vasilica, gest de nepolitețe crasă la Bruxelles față de președintele Parlamentului European: i-a evitat privirea cât timp acesta a vorbit despre lupta anticorupție din România!

  9,533FaniÎmi place

  Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut marți o întrunire, la Bruxelles, cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

  Cei doi au ținut apoi o conferință de presă comună, dar doar oficialul european a vorbit despre lupta anticorupţie.

  Dăncilă a declarat că a discutat cu Tajani despre preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene, pe care România o va prelua la 1 ianuarie 2019. Nici măcar nu a precizat, însă, că discuțiile au atins și subiectul luptei anticorupție în România. A făcut-o, totuși, președintele P.E..

  Antonio Tajani a menţionat că s-a “discutat despre importanţa Preşedinţiei române la Consiliul UE”, despre Brexit şi integrarea statelor din Balcanii de Vest, dar a precizat şi că a “cerut Guvernului român să continue cu hotărâre procesul de reformă pentru întărirea statului de drept, a luptei anticorupţie, a transparenţei şi a competivităţii”.

  “Prim-ministrul mi-a dat asigurări privind disponibilitatea sa de a colabora cu Parlamentul European, s-a arătat dispusă şi să vină în plen ca să vorbească despre proiectele României pentru viitorul Europei”, a mai declarat Tajani.

  Sursa: b1.ro

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...