Vasilica încearcă să o dreagă după ce a dat cu bâta-n baltă și se aruncă în promisiuni populiste: ”Voi căuta soluții pentru copiii cu autism!”

466

Viorica Dăncilă a declarat că, deocamdată, nu a fost invitată oficial la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, în urma declarației pe care a făcut-o la Antena 3.

„N-am primit încă o invitație de la CNCD. Nu știu dacă voi merge, aș vrea să merg. Mi-am cerut scuze public. Vineri, voi avea o întâlnire cu asociațiile de părinți pentru a căuta soluții pentru acești copii și nu numai, și pentru cei cu sindrom Down, dar și alte afecțiuni. Nu-mi stă în caracter să fac astfel de lucruri, dar pentru că s-a întâmplat, tocmai de aceea voi avea o întâlnire cu acele asociații”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut joi seară, la Antena 3, că vrea să aibă o abordare transparentă cu liderii europeni şi că Monica Macovei a făcut mult rău României prin atitudinea ei şi prin faptul că „şi-a pârât propria ţară” în Parlamentul European, cerând, referitor la legile Justiţiei, să fie judecată de alte 27 de ţări. Premierul i-a catalogat drept „autişti” pe cei care „dezinformează UE, în ciuda faptului că stiu adevărul”.

Preşedintele CNCD, Csaba Asztalos, a declarat, sâmbătă, la RFI, referindu-se la autosesizarea Consiliului în cazul declaraţiei Vioricăi Dăncilă, că în astfel de speţe relevantă este funcţia persoanei respective şi că nu orice cetăţean este premierul României.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos