Loading...
Vasilica se simte cu musca pe coafură și se teme de DNA ca dracu de tămâie: ”Nu mă simt confortabilă după ce am văzut că pot fi fabricate probe pentru un premier!” – Circul Politic

Vasilica se simte cu musca pe coafură și se teme de DNA ca dracu de tămâie: ”Nu mă simt confortabilă după ce am văzut că pot fi fabricate probe pentru un premier!”

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se intoarce in tara si, joi, inaintea sedintei de Guvern va purta o dicutie cu acesta despre scandalul care vizeaza DNA.

Ea a spus ca ii va cere ministrului ca la finalul intalnirii sa aiba o declaratie legata de DNA.

Dancila a precizat ca este ingrijorata de situatia prezentata la Antena3 si ca nu se simte comfortabil cand vede ca „pot fi fabricate probe impotriva unui prim-ministru”.

„Ne vom intalni maine, inaintea sedintei de Guvern (…) Ii voi solicita sa aiba voi solicita sa aiba o declaratie in ceea ce priveste DNA. Trebuie sa le redam cetatenilor increderea in justitie. Nu cred ca pot eu sa spun daca cineva poate sau nu sa conduca DNA-ul.

Sunt ingrijorata si nu mai sunt confortabila dupa ce am vazut ca pot fi facute probe pentru un prim-ministru. Dupa ce a existat un precedent poate exista si al doilea precedent”, a declarat Dancila dupa sedinta Comitetului Executiv.

Premierul a subliniat ca in CEx al PSD nu s-a discutat despre scandalul in care este implicata DNA.

Viorica Dancila a declarat, luni, ca ii va cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa vina urgent in Romania, avand in vedere ultimele informatii publice referitoare la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie.

„Il voi chema cat de repede posibil sa vina in Romania. Avand in vedere ultimele informatii din spatiul public, mi se pare normal ca ministrul Justitiei sa fie in tara”, a declarat Viorica Dancila, dupa sedinta BPN al PSD.

Ulterior, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca isi scurteaza vizita in Japonia, urmand sa participe, joi, la sedinta de guvern. Asta in conditiile in care conferinta de la Tokyo la care acesta participa era programata sa se incheie vineri, 17 februarie.

„Joi voi participa la sedinta de guvern”, a declarat ministrul Justitiei.

Sursa: ziare.com

Vasilica se simte cu musca pe coafură și se teme de DNA ca dracu de tămâie: ”Nu mă simt confortabilă după ce am văzut că pot fi fabricate probe pentru un premier!” was last modified: februarie 14th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close