Veste sumbra pentru Dragnea! PNL anunta cati parlamentari ai PSD sunt dispusi sa voteze motiunea de cenzura!

245

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a declarat, joi, ca intre 30 si 42 de parlamentari din arcul guvernamental care si-au manifestat, in cadrul unor discutii, opozitia fata de conducerea lui Liviu Dragnea, ar putea fi convinsi sa voteze o motiune de cenzura.

Intrebat despre stadiul discutiilor privind depunerea unei motiuni de cenzura, Danca a declarat ca un numar considerabil de parlamentari ai PSD ar putea sa voteze motiunea de cenzura.

”Sunt negocieri in desfasurare, liderii partidelor din opozitie, asa cum stiti, presedintele PNL, Ludovic Orban a avut o intalnire cu ceilalti lideri din opozitie pentru evaluarea situatiei actuale, modul in care poate fi zdruncinata aceasta majoritate.

Din pacate, situatia juridica a liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu a diminuat sansele de dislocare a unor parlamentari din coalitia majoritara, in sensul in care, Calin Popescu Tariceanu si parlamentarii ALDE in acest moment sunt la mana lui Liviu Dragnea pentru ca in Senat PSD are singur majoritate si in aceste conditii sigur ca negocierile sunt mai dificile cu parlamentarii din coalitia majoritara. Dar, din evaluarile noastre, intre 30 si 42 de parlamentari din arcul guvernamental care si-au manifestat, in discutiile avute, opozitia fata de conducerea lui Liviu Dragnea, ar putea fi convinsi sa voteze o motiune de cenzura”, a spus Danca, citat de news.ro.