Loading...
Vestea care a picat ca un traznet pentru Daddy! Supusa Dancila s-a sucit si i-ar fi cerut lui Daddy sa gaseasca un alt premier pana in iunie! – Circul Politic

Vestea care a picat ca un traznet pentru Daddy! Supusa Dancila s-a sucit si i-ar fi cerut lui Daddy sa gaseasca un alt premier pana in iunie!

Realitatea TV anunta ca Viorica Dancila intentioneaza sa paraseasca functia de premier al Romaniei. Postul afirma ca Dancila este presata de Liviu Dragnea sa-i execute doua cereri.

Duminica ar fi avut loc mai multe intalniri pe ascuns, in biroul lui Dragnea de la Parlament, potrivit unor surse din PSD citate de Realitatea TV. Potrivit acestora, Dancila ameninta cu demisia, si i-ar fi cerut lui Dragnea ca pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare, adica pana in 30 iunie, sa-i gaseasca inlocuitor.

Aceleasi surse mai spun ca Dragnea a fost luat prin surprindere de acest gest „al femeii in care am investit foarte-foarte mult”, asa cum s-a exprimat, si-i banuieste pe unii dintre prietenii sai din servicii ca au influentat-o pe Viorica Dancila.

Informatia vine in contextul in care premierul Viorica Dancila prezinta luni, de la ora 11, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD (CEX), primul bilant al Guvernului, potrivit unui anunt al liderului partidului, Liviu Dragnea.

Social-democratii se reunesc luni, in sedinta Comitetului Executiv National, care va avea loc de la ora 11,00 la Palatul Parlamentului.

Intrebat, saptamana trecuta, daca va fi facuta o evaluare a Guvernului la sedinta CExN al PSD, Liviu Dragnea, a raspuns: „Nu. Va fi o prezentare facuta de prim-ministru, o analiza, un mini-bilant”.

Sursa: aktual24.ro

Vestea care a picat ca un traznet pentru Daddy! Supusa Dancila s-a sucit si i-ar fi cerut lui Daddy sa gaseasca un alt premier pana in iunie! was last modified: aprilie 16th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close