Vicepresedintele PNL, Dan Rusanu, cere excluderea din partid a lui Calin Popescu Tariceanu

525

antonescu_tariceanuVicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu a declarat, pentru „Gandul”, ca in cazul fostului premier Calin Popescu Tariceanu se impune excluderea din partid pentru „prejudicii de imagine aduse PNL”.

„Declaratiile politice in mod evident fac rau si aduc un prejudiciu de imagine PNL. Trebuie sa mergem pana la excluderea din partid a acelor persoane, in cazul de fata domnul Tariceanu. Nu exista nicio motivatie logica, corecta, normala, ca astazi cu un an si jumatate inainte de campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014 sa soliciti noi propuneri pentru candidatii la aceasta functie”, a precizat, pentru „Gandul”, Rusanu.

El a reamintit ca la Congresele PNL, PC si PSD din primavara anului 2011 s-a stabilit candidatura lui Crin Antonescu pentru functia de candidat al USL la functia de presedinte.

„La acea data, niciun membru al PNL nu a fost impotriva acestei candidaturi. Sa declari acum, cu numai cateva luni inainte de alegeri, ca ar trebui sa stabilesti candidatul prezidential printr-un nou vot, alta persoana, inseamna ca esti cel putin de rea credinta, daca nu un adversar al PNL si ar trebui sa fii tratat ca atare”, a afirmat Dan-Radu Rusanu.

Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu a propus, vineri, organizarea unor alegeri interne in PNL, in 2014, pentru stabilirea candidatului la Presedintie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos