Viceprimarul din Alexandria, amenintare golaneasca pentru posesorul autoturismului cu numar ”M…EPSD”: „Intai sa-i dea ma-sii ..ue ca i-am crescut salariul sau pensia si mai ales sa aiba grija ca chinezii nu fac mici nu numai din caini”

Viceprimarul municipiului Alexandria, Teleorman, Gica Anghel (PSD), a postat pe contul de Facebook injurii si o amenintare la adresa lui Razvan stefanescu, soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numarul ”M..EPSD”, relateaza jurnalista Carmen Dumitrescu in publicatia ”Realitatea de Teleorman”.

”Frustratul ala cu masina din Suedia cu nr. ….PSD, intai sa-i dea ma-sii ..ue ca i-am crescut salariul sau pensia si mai ales sa aiba grija ca chinezii nu fac mici nu numai din caini”, a scris Anghel pe Facebook.

Contactat de jurnalista Carmen Dumitrescu, viceprimarul din Alexandria a spus ”ca nu intelege care e problema si ca are libertatea sa scrie ce vrea, atata vreme cat si ceilalti fac la fel”.

”Cand i-am atras atentia ca e viceprimar si ca un astfel de limbaj nu e chiar dezirabil din pozitia lui, Gica Anghel a intors-o si a precizat ca putea posta oricine de pe contul lui, telefonul fiind la dispozitia familiei si a cunoscutilor. De altfel, a intrebat daca nu se poate intampla oricui sa-si lase telefonul prin diverse locuri, astfel incat sa se trezesca cu diverse postari pe Facebook”, mai relateaza Carmen Dumitrescu.

Ulterior, Gica Anghel si-a sters postarea de pe Facebook, arata g4media.

(Sursa foto: Realitatea de Teleorman)

Viceprimarul din Alexandria, amenintare golaneasca pentru posesorul autoturismului cu numar ”M…EPSD”: „Intai sa-i dea ma-sii ..ue ca i-am crescut salariul sau pensia si mai ales sa aiba grija ca chinezii nu fac mici nu numai din caini” was last modified: iulie 31st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close