Loading...
Victimizarea lui Dragnea, un nou episod! Șeful PSD nu are bani să plătească o fotocopie a dosarului Tel Drum: ”Nu cumva dreptul meu la apărare e afectat?” – Circul Politic

Victimizarea lui Dragnea, un nou episod! Șeful PSD nu are bani să plătească o fotocopie a dosarului Tel Drum: ”Nu cumva dreptul meu la apărare e afectat?”

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a plans, duminica seara, la Romania TV ca este prea scump sa fotocopieze dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal pentru constituirea de grup infractional organizat si pentru alte infractiuni.

“Eu ca sa iau zecile de dosare, o suta si ceva de bibliorafturi, in copie scrisa, ma costa peste un miliard de lei”, a declarat Dragnea. El a cerut ca dosarul sa-i fie livrat pe un CD.

„Cei care gestioneaza dosarul sunt cei care mi-au pus sechestru. Singurul venit pe care il am este indemnizatia de parlamentar, nici aia intreaga. S-ar putea ca daca ma imprumut ca sa imi puna sechestru si pe imprumutul ala. Eu nu pot avea acces la dosar pentru ca nu am cu ce sa-l platesc. Nu cumva dreptul meu la aparare este afectat? Chiar o sa vorbesc cu doamna avocat sa facem publica plangerea pe care am facut-o”, a mai declarat Dragnea.

Pana acum presedintele PSD s-a plans ca procurorii DNA nu ii permit sa-si studieze dosarul.

Seful PSD i-a acuzat apoi pe Victor Ponta si Dan Sova ca „l-au turnat” la DNA: „Turnatorii din dosar ii stiu. Sova, Ponta, Nitulescu. Am auzit ca unii se tot alinta. ‘Sa-mi ceara scuze, ca eu nu am spus…’”.

Sursa: aktual24.ro

Victimizarea lui Dragnea, un nou episod! Șeful PSD nu are bani să plătească o fotocopie a dosarului Tel Drum: ”Nu cumva dreptul meu la apărare e afectat?” was last modified: februarie 5th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close