Victor Ciutacu, realizator la principalul post aservit, mesaj batjocoritor la adresa victimelor din Colectiv: „Lasati-o mai subtire cu eroismul”

Victor Ciutacu, realizator la postul de propaganda al PSD, Romania TV, a publicat un mesaj batjocoritor la adresa victimelor din Colectiv exact in ziua in care se comemoreaza trei ani de la tragedie.

”Cu toata deferenta si compasiunea pentru cei distrusi de uriasa tragedie de la #colectiv, lasati-o mai subtire cu eroismul. Cand iesi la bere/sprit si/sau la concert, nu o faci pentru a salva tarisoara de vreo invazie sau dupa cataclismul nuclear”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Marti, 30 octombrie, s-au implinit 3 ani de la tragedia din clubul bucurestean Colectiv. In urma incendiului, au murit la fata locului 26 de persoane, iar apoi multi dintre ranitii internati, numarul victimelor ajungand atunci la 64. Printre cei care si-au pierdut viata in urma tragediei erau artisti, fotografi, jurnalisti, olimpici si studenti. Ulterior, la un si 9 luni dupa tragedie, un alt tanar a murit, ridicand bilantul total la 65.

Victor Ciutacu, realizator la principalul post aservit, mesaj batjocoritor la adresa victimelor din Colectiv: „Lasati-o mai subtire cu eroismul” was last modified: octombrie 31st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre