Victor Ponta: Boc este un politician mic si cu tupeu

500

Premeierul Victor Ponta a declarat, ca fostul prim-ministru Emil Boc este un politician mic, cu un foarte mare tupeu, pe care l-a acuzat de mare nesimtire si despre al carui mandat a spus ca a reprezentat o catastrofa in viata Romaniei.

„Vreau sa constat un sigur lucru si, din pacate, mi s-a confirmat acum de dimineata: din pacate, fostul prim-ministru, domnul Emil Boc, e un politician mic cu un foarte mare tupeu. Eu mi-am facut datoria nu fata de domnul Boc, ci fata de romani, sa spun ceea ce am gasit la Hidroelectrica – 1,2 miliarde de Euro pierderi, ce am recuperat intr-un trimestru de la ANAF – 1,2 miliarde de lei bani in plus incasati, ce am gasit fraude – si vorbesc de sute de milioane de Euro si de lei – fie ca e vorba de Posta Romana, fie ca e vorba de Ministerul Dezvoltarii, de CNAS. Nu stiu de ce domnia sa s-a simtit dator, in loc sa raspunda la lucrurile astea, si probabil trebuie sa raspunda si penal, sa vorbeasca de doua lucurri care mi-au dovedit inca o data ca a stat trei ani premier fara sa invete nimic”, a spus Ponta.

El a precizat ca primul lucru despre care a vorbit Boc a fost cursul Euro-Leu si a tinut sa-i reaminteasca fostului premier ca atunci cand a plecat Guvernul PDL cursul era 4,5, iar acum e 4,8 in urma „unui atac fara precedent al lui Traian Basescu si al PDL impotriva Romaniei in ansamblu”.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos