Victor Ponta catre Fenechiu: Sunteti o vedeta internationala!

546

victor pontaVictor Ponta i-a spus ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, ca a devenit vedeta international. Ati luat deja haina de vinovat de serviciu, i-a transmis ministrului seful Executivului.

Premierul i s-a adresat ministrului la inceputul sedintei saptamanale a Executivului si afirmatiile sale faceau trimitere la declaratia presedintelui Traian Basescu.

„Domnu’ ministru Fenechiu, ca tot sunteti o vedeta internationala, inteleg ca de soarta dumneavoastra…Toata Europa e doar cu ochii pe Relu Fenechiu. Eu vreau sa va spun ca pana la Europa, daca nu iesiti si nu explicati, nu pentru domnul Basescu, pentru romani, ca Programul Operational Sectorial Transport este in acest moment presuspendat din cauza gravelor nereguli comise de ministrul Boagiu in 2010 la licitatiile pe fonduri europene, o sa ramaneti tot dumneavoastra vinovat, ca e simplu. Ati luat deja haina de vinovat de serviciu. O sa spuna domnul presedinte Basescu ca dumneavoastra erati ministru in 2010 cand s-au facut toate acele nereguli de acuma ne chinuim sa deblocam programul pe transport”, a spus Ponta.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos