Victor Ponta i-a cerut lui Vosganian sa retraga Ordonanta de Urgenta pentru concedieri! Ministerul Economiei a retras OU de pe site!

463

1pontaPremierul Victor Ponta i-a cerut lui Vosganian sa retraga proiectul privind protectia sociala a angajatilor care urmeaza sa fie disponibilizati, conform textului, si sa clarifice acest subiect, precum si sa identifice persoanele care au avansat un asemenea document fara aprobarea Guvernului.

Ministerul Economiei a retras de pe site proiectul ordonantei de urgenta privind protectia sociala a persoanelor care urmau sa fie disponibilizate din companiile energetice, dupa ce premierul Victor Ponta i-a cerut acest lucru.

Intr-un comunicat transmis, joi dimineata, in legatura cu informatiile privind „un asa-zis program de disponibilizari in 16 companii de stat din energie”, Guvernul a transmis ca documentul nu a fost discutat si nici aprobat de Executiv, iar singurul proiect sustinut de Guvern este unul referitor la prelungirea unor termene prevazute in OUG 116 din 2006.

„Proiectul afisat pe site-ul Ministerului Economiei nu a fost prezentat Guvernului si nu este sustinut de acesta. Primul-ministru i-a cerut ministrului Economiei, Varujan Vosganian, sa retraga acest proiect de pe site-ul ministerului si sa clarifice acest subiect, precum si sa identifice persoanele care au avansat un asemenea document fara aprobarea Guvernului”, informeaza Executivul.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos