Victor Ponta: Cu cine sa vorbesc? Liderul PP-DD e plecat in Laponia dupa „Mos Craciuni ciocoi”

500

12 victor pontaPresedintele PSD Victor Ponta a declarat ca, deocamdata, nu stie cu lider din PP-DD sa vorbeasca in cazul in care isi va forma un grup parlamentar, pentru ca Dan Diaconescu e plecat in Laponia dupa „Mos Craciuni ciocoi”.

„Eu am enuntat un principiu la care tin foarte mult, acela al unei puteri politice care nu porneste intr-un drum de patru ani cu singura preocupare de a-si impune vointa, de a asupri o minoritate, fie etnica, fie politica, ci imi reafirm convingerea absoluta si principiul in care cred, ca tocmai atunci cand castigi de o maniera categorica trebuie sa dai dovada – nu vreau sa spun de generozitate – sa spun de intelepciune, de toleranta si de capacitate de a discuta cu toti cei care sunt mai putin reprezentati acum in Parlament. Eu nu vreau – si am aratat foarte clar, si nu o sa se intample acest lucru – ca majoritatea USL sa fie o majoritate care sa-i asupreasca pe ceilalti. Dimpotriva, eu vreau sa ii reprezint – sunt obligat de fapt – sa muncesc la Guvern pentru cei care au votat USL, dar si pentru cei care au votat UDMR, PP-DD, PDL si mai ales pentru cei care n-au votat deloc si care nu au avut incrdere”, a sustinut Ponta.

El a mai spus ca, in opinia sa, PP-DD nu este un partid, pentru ca nu are fir politic si nici ideologic.

„Eu spun doar ca nu au niciun fel de fir ideologic, nici politic care sa-i uneasca, au ajuns in Parlament asa cum stiti foarte bine si atunci, sigur, fiecare este pe cont propriu (…) PP-DD nu este un partid, nu are nici ideologie, nici structuri, oamenii si-au platit locuri si acum fac ce vor cu ele”, a mai spus acesta.

„Daca au un grup parlamentar, sigur ca discutam cu toate grupurile parlamentare reprezentate in Parlament. Nu (am stabilit o intalnire – n.red) nu stiu cu cine, stiu ca liderul lor este in Laponia, din Targu -Jiu a plecat in Laponia, eu raman si la Targu – Jiu si la Bucuresti, nu pot sa merg in Laponia, sau in Hawai, sau unde merge dl Diaconescu sa-i invete si pe cei de acolo cum e cu puterea poporului si cu ciocoii. Banuiesc ca si in Laponia sunt niste Mos Craciuni ciocoi care trebuie combatuti. Cu cine sa discut de la PP-DD, cu dna Ritzi, cu cine?”, a mai spus Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos